Előfizetői tartalom

Budapesti kutatók és cégek, figyelem: itt a nagy lehetőség!

Portfolio
Két, a központi régió cégei és szervezeti számára lehetőséget adó K+F+I uniós pályázat jelent meg péntek délután a hivatalos kormányzati oldalon, amelyek együttes keretösszege 7 milliárd forint. Mindez 2 nappal azután történt, hogy megjelent a régió számára egész évben várható pályázati menetrendben és abban a szóban forgó két pályázatot valóban már januárra előrevetítették. Mivel a VEKOP menetrendjében számos további pályázat megjelenését szintén januárra jelölték meg, így a következő egy hétben ebből kiindulva pályázati dömping várható. A VEKOP éves pályázati menetrendjéről a részletes információkat az alábbi cikkben írtuk meg:

Kapcsolódó cikkünk2016.01.21A fejlett régiónak is jut 113 milliárd forintEz a Felhívás szól a cégeknekPéntek délután megjelent a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című (VEKOP-2.1.1-15 kódszámú) felhívás, amelynek meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5 milliárd Ft. A vállalati K+F+I tevékenység intenzitásának ösztönzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés