Előfizetői tartalom

Egy ajtó bezárult, de egy újabb kinyílt a K+F területén

Portfolio
A vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című pályázat felfüggesztésével egy időben megjelent egy újabb innovációs pályázati lehetőség a vállalatok számára. Cél a mikro-, kis- és közepes vállalkozások bevonása az innovációs láncba, valamint a vállalkozások K+F+I tevékenységének intenzitásának fokozása. A rendelkezésre álló keretösszeg 3 milliárd Ft. Konzorciumi formában nincs lehetőség pályázat benyújtására. A megszokott 30 nap helyett most több mint két hónap áll a pályázók rendelkezésére, hogy felkészüljenek a pályázat benyújtására.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az "Innovációs voucher" című (GINOP-2.1.4-15 kódszámú) felhívás. A felhívás célja egyrészt a mikro-, kis- és közepes vállalkozások bevonása az innovációs láncba, másrészt a voucher segítségével igénybe vett K+F+I szolgáltatások révén a vállalkozások K+F+I tevékenységének intenzitása fokozódjék.Részletek a pályázatrólA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés