Előfizetői tartalom

Érdekel, hogyan értékelnek egy kutatási projektet?

Portfolio
Jövőre több tízmilliárd forintnyi, magyar költségvetési forrásból kiírt kutatás-fejlesztési pályázat szakmai értékelése halad majd aszerint az új módszertani útmutató és monitoring adatlap alapján, amelyről a napokban jelent meg egy kormányhatározat. Eszerint kell majd ugyanis elvégezniük a kiválasztott szakértőknek egy-egy pályázat értékelését. Fontos fejlemény, hogy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a saját oldalán nyilvánosságra is fogja majd hozni ezeknek az értékeléseknek az eredményeit. Az alábbiakban a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap új pályázatértékelési módszertanának főbb információit mutatjuk be.

A napokban megjelent 433/2016. (XII. 15.) kormányrendelet szabályozza a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (NKFI Alapból) finanszírozott kutatás-fejlesztési és innovációs programok és projektek értékelésének szabályait. Az alábbi cikkünkben összefoglalt rendeletnek azért van nagy jelentősége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés