Előfizetői tartalom

Februárban nyílik az exportképes innovációkat támogató uniós pályázat

Portfolio
Elindult az "Exportképes innovatív termékfejlesztés támogatása" című, 5 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázat társadalmi egyeztetése, amelynek tapasztalatai alapján várhatóan jövő február 21-től indul majd el a támogatási kérelmek beadhatósága - derült ki a kormány hivatalos pályázati oldalán megjelent anyagból. Az ipari és kísérleti kutatásokra cégenként 200 és 450 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatás kérhető a közép magyarországi régión kívüli fejlesztésekre és a pályázat fő célja az, hogy nőjön a vállalati K+F+I aktivitás.

Elindult a napokban az "Exportképes innovatív termékfejlesztés támogatása" című, GINOP-2.1.6-16 kódszámú felhívás társadalmi egyeztetése a kormány hivatalos oldalán és az ehhez kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2016. december 23-ig lehet elküldeni a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban. A pályázat célja a hazai vállalkozások versenyképességének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés