Előfizetői tartalom

Fejedben van a tuti ötlet? - Így kaphatsz rá EU-pénzt

Portfolio
Ötletes, valódi újdonságtartalommal bíró, reális költségvetéssel tervezett pályázatok benyújtására ösztönözte a pályázókat egy közelmúltbeli szakmai rendezvényen Pálinkás József. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke a pályázatok értékeléséről szóló prezentációban felhívta a figyelmet a fenntarthatósági szempontokra is, kiemelte az értékteremtés fontosságát. Összegezte az értékelési tapasztalatokat, konkrét példákkal illusztrálta a tipikus pályázói hibákat. Az alábbiakban ebből a prezentációból szemezgetünk, hogy segítsük a kutatás-fejlesztési és innovációs forrásokra pályázók felkészülését.

Uniós Források 2017 A kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok értékelési tapasztalatairól és a tipikus pályázói hibákról külön is lesz szó a Portfolio március 23-i Uniós Források konferenciáján, amelyen többek között Monszpart Zsolt, az NKFIH Innovációs és általános elnökhelyettese is részt vesz. További részletek: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés