Előfizetői tartalom

Ha nagy lesz a tolongás, nőhet a vállalati K+F pályázat kerete

Portfolio
Ha annyira nagy lesz az érdeklődés az október 30-án megnyíló, 50 milliárdos vállalati K+F+I pályázat kapcsán, hogy egy-két nap alatt kimerülne a keret, akkor elképzelhető annak megemelése - reagált a Portfolio felvetésére egy mai háttérbeszélgetés keretében Pálinkás József. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke hozzátette, hogy az Irányító Hatóságnak eleve van lehetősége egy húsz százalékos keretemelésre saját hatáskörben, de akár az is elképzelhető, hogy a GINOP - egyébként éppen tegnap este frissített - éves fejlesztési kerete módosuljon. Pálinkás hangsúlyozta, hogy a feszes ütemterv ellenére sem fog a Hivatal miatt késést szenvedni a pályázatok elbírálása, ugyanakkor elismerte, hogy kezdetben lehetnek még kapacitáskorlátok ezen pályázatok szakmai értékelése során. Pálinkás fontosnak tartja, hogy szigorú "szakmai szűrést" végezzenek, ugyanakkor rögzítette: a támogatási döntéseket azonban nem ők hozzák.

Vállalati Növekedés 2015 A 2014-2020-as gazdaságfejlesztési, ezen belül a K+F+I pályázatokról is részletesen szó lesz a november 3-i Vállalati Növekedés 2015 című konferenciákon. További részletek: Információ és jelentkezés Szakértők szerint igen jelentős a vállalati érdeklődés várható a minap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés