Előfizetői tartalom

Itt a nagy lehetőség! 90 milliárdnyi új EU-s pályázat érkezett

Portfolio
Pálinkás József hétfői ígéretével összhangban valóban rövid távon, már kedd este megjelent a kutatás-fejlesztési és innovációs szektor által már nagyon várt 50, illetve 40 milliárd forintos keretösszegű pályázat. Az biztos, hogy a nagy keretösszeg ellenére tömegek nem fognak nyerni, hiszen a projektek előírt mérete miatt legfeljebb 180 nyertessel lehet számolni a két pályázatból összesen. Ők azonban legalább jövő tavaszig izgulhatnak, hiszen a pályázatok november közepén és végén nyílnak meg, és az első értékelési szakasz csak jövő februárban, illetve márciusban lesz. Mindez tehát Pálinkás figyelmeztetésével összhangban azt is jelenti: nem érdemes kapkodni, hanem alaposan tanulmányozni kell a kiírásokat, a beleírt korlátozásokat; a kizáró tényezőket pedig mindenképpen komolyan kell venni a felesleges munka elkerülése érdekében.

Kapcsolódó cikkünk2015.09.28Pálinkás: ma érkezik egy újabb 50 milliárdos uniós K+F-pályázat (2.)Két K+F+I pályázat jelent meg kedd este a kormány hivatalos pályázati oldalán összesen 90 milliárd forintos keretösszeggel:A K+F versenyképességi és kiválósági együttműködéseket támogató felhívás GINOP-2.2.1-15 kódszámmal, amelynek 50 milliárd forint a keretösszege...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés