Előfizetői tartalom

Kutatás-fejlesztési pályázaton indulna? - Ezt fontos tudnia

Portfolio
Idénre mindössze 11,3 milliárd forintos pályázati keretre vállalhat kötelezettséget a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap, de ebből is csak 7 milliárd forintot fordíthat a hazai innováció támogatására - derül ki egy friss kormányhatározatból. A kutatás-fejlesztés és innováció területén mozgó reálgazdasági szereplők tehát csalódottak lehetnek az NKFTA idei csekély pályázati forrásai láttán, igaz fontos tudniuk, hogy ezen felül jóval nagyobb pályázati keretek nyílnak meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) egyéb szervek kiírása nyomán.

Az 1262/2015. (IV. 30.) Korm. határozat első melléklete tartalmazza az alábbi két táblázatot, amely szerint - a huzamosabb ideig nyitva álló, összesen 28,4 milliárd forintos pályázati keretekből - idénre mindössze 11,3 milliárd forintnyi kötelezettséget vállalhat pályázatok útján az NKFTA, amelynek a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az irányító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés