Előfizetői tartalom

Kutatsz, vagy fejlesztesz itthon? Nagy változásra készülj!

Portfolio
A kedden délután benyújtott adótörvény módosító csomag jelentős változást irányoz elő a kutatás-fejlesztési tevékenységhez kötött adóalap kedvezmény igénybevételében, hiszen egy kötelező minősítési eljáráshoz köti ezt. A jövő év még átmeneti lesz, de a módosítóból még nem teljesen világos, hogy ez pontosan hogyan néz majd ki.

A tegnap benyújtott adócsomag összes lényeges változását az alábbi összefoglaló cikkben mutatjuk be:Kapcsolódó cikkünk2014.10.21Így adózunk jövőre!A saját tevékenység körében végzett kutatás-fejlesztési tevékenység alapján igénybe vehető adókedvezmény rendszere jelentősen megváltozik 2015-től kezdődően, hiszen az indoklás szerint "a társasági adózási K+F kedvezmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés