Előfizetői tartalom

Magyar világhírű szoftver, ami segít a hatékony munkavégzésben

Portfolio
A magyar innovatív BaseWalk Kft. olyan szoftvert fejlesztett ki, amely azt ígéri, hogy megoldást talál az állandóan gép előtt ülő időzavarban lévő emberek problémáira. A szoftver a Taskfit PRO névre hallgat, mely annyira elnyerte Brüsszel tetszését, hogy 1,4 millió euró (közel 450 millió forint) támogatást adott a magyar cégnek a H2020 program keretében. A KKV- és nagyvállalati verzióját is fejlesztik - mondta Molnár László ügyvezető.

A Horizont 2020 programban a cég 1,4 millió euró (közel 450 millió forint) összegű, kétéves projekttámogatást nyert el, mely jövő nyáron zárul le és eredményeként egyéni felhasználókat célzó szoftvermegoldás jön létre - írja a nyeromagyarok.eu oldal. A szoftver kifejlesztésének hátterében egy egyszerű tény áll, hogy a mai rohanó világban az ember leül a laptop...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés