Előfizetői tartalom

Magyarországnak is fontos döntés született ma Brüsszelben

Weinhardt Attila, Brüsszel
Az Európai Bizottság ma fogadta el az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogramjának 2016-17-re szóló új munkaprogramját, így a következő két évben mintegy 16 milliárd eurónyi, közvetlenül Brüsszelben megpályázható kutatási, fejlesztési és innovációs pénzügyi keret nyílik meg. Ez a magyar cégek és intézmények számára is fontos, hiszen olyan tevékenységekhez kaphatnak EU-s forrást, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a Bizottság szakpolitikai prioritásaihoz. Ráadásul az illetékes uniós biztos egy hétfői brüsszeli konferencián azt is jelezte, hogy egy ún. kiválósági pecsétet is kiosztanak a legjobb cégeknek, ami szintén ösztönző lehet a magyar cégek számára, illetve növelheti az esélyeiket az uniós forrásszerzésre.

Vállalati Növekedés 2015 A vállalatoknak szóló K+F+I pályázati lehetőségekről részletesen szó lesz a november 3-i Vállalati Növekedés 2015 című konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés Fontos döntés, jön a kiválósági pecsétA most rögzített 16 milliárd eurós munkaprogram...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés