Előfizetői tartalom

Milliárdokat ad a kormány a brüsszeli pályázat magyar nyerteseinek

Portfolio
A legfrissebb Magyar Közlöny egyik kormányhatározata szerint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap terhére legfeljebb 5-5 millió eurót kell biztosítania a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökének három olyan konzorcium számára, amelyek a Horizon 2020 keretprogram Teaming konstrukciója első fázisában nyertek és amelyeket magyar intézmények vezetnek.

Az 1356/2016. (VII. 12.) számú kormányhatározat az Európai Bizottság Horizon 2020 keretprogramjának Teaming konstrukciójában nyertes magyar vezetésű konzorciumok második pályázati fázishoz szükséges állami támogatások biztosításáról szól és amelyben a kormány egyetért a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Fraunhofer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés