Előfizetői tartalom

Online képzés segíti a brüsszeli milliárdok elérését

Portfolio
A Nemzeti Innovációs Hivatal a hazai kkv szektor összes szereplője számára elérhető online kurzussal támogatja a sikeres hazai részvételt a H2020 Uniós pályázatokon. A kezdeményezés célja, hogy hazánk megtartsa a régióban jelenlegi vezető helyét az elkövetkezendő években, illetve az Unió összes országát tekintve a kkv fejlesztési eszköz pályázatoknál tapasztalható pályázati aktivitást tekintve a jelenlegi 6. helyről még előrébb sorolódjon. Az e-learning modul a www.nih.gov.hu/h2020-oktatas linken érhető el február elejétől.

Az Európai Unió Horizont 2020 elnevezésű kutatási és innovációs keretprogramjában meghirdetett kkv fejlesztési eszköz felhívásra kizárólag profitorientált kis-és középvállalkozások pályázhatnak olyan projektekkel, melyek európai szinten innovatívak és piacképesek. Az Unió célja, hogy a nagy növekedési potenciállal rendelkező, kiemelkedően innovatív vállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés