Előfizetői tartalom

Pálinkás: jelentősen változik januártól a k+f finanszírozási rendszere

MTI
Mivel a tudomány, főleg a fejlesztés és az innováció iparszerűvé vált, olyan nemzeti programokat kell finanszírozni, amelyeknél világosan látszik, milyen terméket vagy szolgáltatást eredményeznek - hangsúlyozta Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal létrehozásával összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten a Jedlik Ányos Klaszter (JÁK) által szervezett Nemzeti innováció a hazai e-mobilitásban elnevezésű konferencián.

Új k+f rendszer jön januártól A kormánybiztos hozzátette: reméli, hogy a klaszter hozzájárul ahhoz, hogy tényleges iparági program jöjjön létre. Ha ebbe be tudják csatornázni azokat az innovációkat, amelyekkel hatékonyabb napelemeket, energiatárolást hoznak létre és biztonságosabban tudják eljuttatni az energiát fogyasztókhoz, akkor a program sikeres lesz. Pálinkás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés