Előfizetői tartalom

Százmilliókkal támogatják Pálinkásék a brüsszeli sikereket

Portfolio
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) a napokban pályázatot hirdetett meg vállalkozások, költségvetési szervek és nonprofit szervezetek számára, hogy ösztönözze és segítse a Horizont 2020 keretprogramban, valamint egyéb kutatási, fejlesztési és innovációs közös programokban, illetve regionális együttműködésekben való magyar részvételt. A kormány összesen 230 millió forintot szán erre a felhívásra a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból. A pályázat esetében vissza nem térítendő támogatásról beszélünk, melynek mértéke 100 százalék.

A napokban jelent meg az NKFIH felhívása, melyre vállalkozások, költségvetési szervek és nonprofit szervezetek tudnak pályázni. A program célja a nemzetközi hálózatépítés és forrásbevonási kapacitások erősítése, illetve az Európai Unió Horizont 2020 keretprogramjában, egyéb kutatási, fejlesztési és innovációs közös programjaiban, illetve regionális együttműködéseiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés