Előfizetői tartalom

Új pályázati rendszer indult kiemelkedő magyarországi kutatóknak

Portfolio
Új pályázati rendszert hív életre a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal). A pályázattal olyan kiemelkedő hazai kutatókat kívánnak támogatni, akik az Európai Kutatási Tanács (ERC) pályázatain kiváló minősítést kaptak, de végül mégsem részesültek támogatásban. A pályázati kiírás célja, hogy az ígéretes felfedező kutatásokat folytatók ne kényszerüljenek megszakítani vagy külföldön folytatni tudományos munkájukat, hanem magyar fogadóintézményben, kiszámítható körülmények között készülhessenek fel egy újabb, még magasabb színvonalú ERC-pályázat benyújtására.

Hatalmas az érdeklődés, de ez ne legyen akadályAz Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) az Európai Unió legjelentősebb, kiemelkedő kutatásokat támogató pályázati rendszerének működtetője. Témabeli megkötés nélkül, egyedül a tudományos kiválóság elvét szem előtt tartva támogat komoly eredményeket ígérő, ugyanakkor - mint minden felfedező kutatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés