Előfizetői tartalom

Ötven milliárddal több EU-pénz jut idén vidékfejlesztésre

Portfolio
Közel 50 milliárd forinttal 1236 milliárdra megemelte a kormány a Vidékfejlesztési Program idei pályázatainak teljes keretösszegét - derül ki a Portfolio számításaiból. A megemelt keretből 20 milliárd nem a pályázók széles rétegének, hanem kizárólag a Miniszterelnökségnek szól, hiszen az ún. technikai segítségnyújtás keretében két kiemelt projektet ebből tud majd megvalósítani a tárca. Ezzel párhuzamosan a 4. prioritásra szánt keretösszeg közel 71 milliárd forinttal csökkent, miközben a 3. prioritásé 46 milliárddal nőtt.

A Magyar Közlönyben minap megjelent a Vidékfejlesztési Program 2016-os Éves Fejlesztési Keretének, azaz az éves pályázati menettrendjének frissített verziója, amely táblázatos formában is megtalálható. Mi ennek kapcsán az alábbiakban prioritásonként azt vizsgáltuk meg, hogy hol milyen módosítások következtek be. Ezek alapján úgy számolunk, hogy összesen 49,04 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés