Előfizetői tartalom

Akár 150 ezret is kereshetnek egy EU-pályázaton az értékelők

Portfolio
Akár 150 ezer forintot is kereshetnek egyetlen pályázat értékelésével az állami projektértékelők, de a minimum tiszteletdíj 10 ezer forint - írja a vg.hu. Az értékelők díjazása a kedvezményezetti körtől, a kiválasztási eljárásrend típusától és az igényelt támogatás összegétől függ. Cserébe nemcsak vagyonnyilatkozat tételt, hanem nemzetbiztonsági ellenőrzést is kell vállalniuk a szakértői névsor tagjainak.

Az állami projektértékelők létszáma jelenleg 2720 fő, majdnem minden lényeges tématerületen szép számmal vannak értékelők, a műszaki és informatikai területen kicsit kevesebb az értékelő a társadalomtudományokhoz képest - jelezte január végén a parlamenti projektmenedzseri ülésen Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség államtitkára. Az akkori állapot szerint 8969...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés