Előfizetői tartalom

Az egészségügyi EU-pénzek kétharmadánál már nyertest hirdettek

Portfolio
A mostani uniós ciklusban 163 milliárd forintnyi uniós pályázati keretet biztosítanak egészségügyi fejlesztésekre és az eddig kiírt pályázatok kétharmadában már nyertest hirdettek, a fennmaradó résznél pedig a következő 6-9 hónapban fog ez megtörténni - írja a Magyar Idők. Ezen felül még további 8 milliárd forintos forrást biztosít a magyar büdzsé, így a 170 milliárd forintos forrás 100 milliárddal haladja meg azt a keretet, mint ami az előző uniós ciklusban egészségügyi fejlesztésekre rendelkezésre állt - mutat rá a Világgazdaság.

A Magyar Idők cikke szerint az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban (EFOP) összesen 163 milliárd forint forrást biztosítanak különböző egészségügyi fejlesztésekre, amelyből 2016 végéig nyolc kiírás jelent meg csaknem 98 milliárd forint értékben, 2017 március végéig pedig további kilenc, 59 milliárd forint értékben. A 163 milliárdos keret kétharmadára már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés