Előfizetői tartalom

Az utolsó centig felhasználjuk az uniós keretet

Portfolio
Magyarország a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére szánt összes forrást le fogja kötni az előző uniós költségvetési ciklusból, az idei évre tervezett projekteket pedig mind befejezik - nyilatkozott a Világgazdaságnak Nagy Róbert. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) vezérigazgatója, azt is jelezte, hogy az új ciklus terhére közel 300 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzési eljárásokat, melyekről tavaszig kell dönteni, ami tehát már a jövő évi uniós kifizetés volumenét segítheti.

A Világgazdaság csütörtöki számában megjelent interjúban a NIF Zrt. vezérigazgató azt mondta, hogy nyolc kivitelezés átadása van még hátra karácsonyig. Jelezte, hogy december 31-ig lehet az előző költségvetési ciklus terhére beruházást finanszírozni, jelenleg több mint 150 támogatási szerződés van nyitva, a kifizetéseket év végéig végrehajtják, és a szerződéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés