Előfizetői tartalom

Beleszólhatnál, hogy mire költsünk 22 milliárdnyi EU-pénzt, de felesleges

Portfolio
Ellentétbe ütközünk, amikor a hivatalos pályázati oldalon megjelent híreket olvassuk a 22 milliárd forintos keretösszegű "Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal" felhívással kapcsolatban. Tegnap este ugyanis két közlemény is megjelent az oldalon: az egyik szerint a pályázatot társadalmi egyeztetésre kitették, a másik szerint viszont már meg is hirdették, így tehát sérült a kötelező társadalmi egyeztetésre vonatkozó jogszabály.

Tegnap este a hivatalos pályázati oldalon két közlemény jelent meg 15 perc eltéréssel. A Portfolio arra lett figyelmes, hogy mindkét közlemény a "Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)" című EFOP-1.6.2-16 kódszámú felhíváshoz kapcsolható. Az első közlemény arról szól, hogy a fent nevezett pályázat megjelent, melynek keretösszege 22 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés