Előfizetői tartalom

Cégek százai sértették meg a magyar állam pénzügyi érdekeit

Vízi Ildikó
Közel 1500 cég követett el olyan súlyos szabálytalanságokat a magyar állammal szemben a 2007-2015-ig tartó időszak gazdaságfejlesztési pályázatainál, hogy amiatt 54 milliárd forintot kellett visszakövetelnie a magyar hatóságnak - figyelt fel a Portfolio a hivatalos pályázati oldalon feltöltött összefoglalóban. Fontos, hogy ennél jóval több cég sértette meg a magyar állam pénzügyi érdekeit, de ezeknél az eseteknél egyéb retorziót alkalmazott a hatóság. A mostani ciklus cégvezetőinek lényeges tanulság lehet az alábbi elemzésünkben összegyűjtött 15 leginkább tipikus hiba, amelyek elkerülésére érdemes különösen odafigyelni, azoknak, akik nyertes gazdaságfejlesztési pályázattal rendelkeznek.

54 milliárdnyi szabálytalanság, közel 1500 szabálytalan cég. A Portfolio a hivatalos pályázati oldalon található Szabálytalanságok menüpontban felfedezte, hogy a 2007-2015-ös időszakban feltárt szabálytalanságokat Operatív Programonként összefoglalták. Így arra vállalkoztunk, hogy összeszedjük a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) leggyakoribb szabálytalanságait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés