Előfizetői tartalom

Döntött a kormány: így enyhítik a Pest megyei cégek forráséhségét

Vízi Ildikó
A januárban elfogadott menetrendhez képest idén több mint 25 milliárd forinttal több uniós forrás áll a Pest megyeiek rendelkezésére a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) Éves Fejlesztési Keretének módosítása alapján. Az eredeti ütemterv szerint 130 milliárd forint volt a keretösszeg, míg a napokban megjelent módosítást követően már a pályázók a 2016-os évben összesen 157 milliárd forint keretösszeggel gazdálkodhatnak. A módosított pályázati menetrendben változott a felhívások kódszáma, neve, keretösszege és a meghirdetés tervezett időpontja. Ezek mellett egy új felhívás került be az idei pályázati menetrendbe és kettő pedig hatályát vesztette.

A Portfolio alaposabban megvizsgálta a napokban megjelent VEKOP Éves Fejlesztési keretének módosítását a GINOP menetrendjének változtatásai után.Számításaink szerint jelenleg a módosításokat követően 41 pályázati felhívás áll a pályázók rendelkezésére 156,929 milliárd forintos keretösszeggel, mely 7 prioritás között oszlik meg. A VEKOP 3. prioritásában a 2016. évben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés