Előfizetői tartalom

Ezek a fejlesztési pályázatok záporoznak majd ősszel

MTI
|
Portfolio
Idén eddig a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban 22 pályázati felhívás jelent meg 541 milliárd forint keretre, de év végéig további 30 pályázat kiírása várható a kormány által most elfogadott 2015. évi fejlesztési keret szerint - mondta Boór Tamás egy mai pályázati konferencián. A Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság munkatársa emlékeztetett arra, hogy ez a most elfogadott éfk valójában 74 milliárd forintos emelést jelent 902,5 milliárd forintra, így tehát a következő 3 hónapban 363 milliárd forintnyi új pályázati keret megnyitása várható. Előadásában azokat a területeket is megjelölte, amelyeket ez valóban érint majd. A konferencián Dányi Gábor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára is szintén nagyon fontos témákról beszélt, az erről készített saját beszámolónk:

Kapcsolódó cikkünk2015.09.30Szétválhat Budapest és Pest-megye az EU-pénzek érdekében!Az MTI tudósítása szerint a Pályázati Tanácsadók Országos Szövetsége (Pátosz) konferenciáján Boór Tamás az idén tervezett GINOP pályázati felhívásokkal kapcsolatban elmondta, hogy a kis- és középvállalkozások prioritás keretében pályázatot írnak ki a vállalkozói mentorálás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés