Előfizetői tartalom

Ezért függesztette fel Brüsszel a fejlesztési pénzeinket

Portfolio
Egy megszerzett brüsszeli vizsgálati anyag szerint nem valamilyen technikai hiba miatt függesztette az Európai Bizottság a minap a Gazdaságfejlesztési Operatív Program három fejlesztési irányában a kifizetéseket, hanem amiatt, mert rendszeresen konkrét cégekre írtak ki pályázatokat az elmúlt másfél évben és a megvizsgált 55 pályázat közel harmada elbukott, a többségüket pedig a 2014-es átszervezések után írták ki - írja a 444.hu. A felfüggesztés tegnapi kormányzati bejelentésének részletei:

Kapcsolódó cikkünk2015.04.15Itt a bejelentés: 700 milliárdnyi EU-támogatást függesztett fel BrüsszelTöbb konkrét, elbukott projekt jellemzőit is bemutatja a lap és azt is írja, hogy egyes esetekben olyan súlyos problémákat találtak a Bizottság novemberi vizsgálatai alapján, hogy 100%-os pénzügyi korrekciót írtak elő. Ez azt jelenti, hogy egy adott pályázatban egyetlen eurócentet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés