Előfizetői tartalom

Felfüggesztenek három népszerű EU-s pályázatot

Portfolio
A márciusban megjelent 70 milliárdos keretösszegű öt EU-s felhívásból a baromfitartó, a sertéstartó és a szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése pályázatokat felfüggesztik - olvashatjuk a hivatalos pályázati oldalon megjelent közleményekben. A támogatási kérelmeket még három napig lehet beadni. A juh és kecske, illetve az állattartó telepek korszerűsítése pályázatok még nyitva állnak a mezőgazdasági termelők előtt közel 10 milliárdos keretösszeggel.

A "Baromfitartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.2-16 kódszámú) felhívás, a "Sertéstartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.5-16 kódszámú) felhívás és a "Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.3-16 kódszámú) felhívás vonatkozásában keretkimerülés miatt az Irányító Hatóság a támogatási kérelmek benyújtásának lehetőségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés