Előfizetői tartalom

Felsőoktatási intézmények, figyelem! - Milliárdos pályázat jön

Portfolio
Ma elindította a "Speciális infrastruktúra fejlesztés és eszközbeszerzés a felsőoktatásban" című (TIOP-1.3.1-14/1) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetését a kormány hivatalos pályázati oldala, és amely alapján majd meghirdetik a 3 milliárd forintos keretösszegű pályázati kiírást. A konstrukció keretében két komponensben nyújtható be pályázat, de mindössze 1-3 nyertes pályázat várható. A kiírás szerint konzorciumok nem pályázhatnak és csak olyan központi költségvetési (irányítási) szerv nyújthat be pályázatot, amelynek a konvergencia régiókban van székhelye.

A TIOP-os pályázat ma elkezdődött társadalmi egyeztetése december 11-ig tart, ezt követően várható majd valamikor a pályázat hivatalos megjelenése. A kiírás részletes tervezete ezen a linken érhető el, mi az alábbiakban csak néhány fontosabb részletet emelünk ki: A főbb célokról röviden A konstrukció általános célja a felsőoktatási intézmények gyakorlati képzéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés