FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Hasznos újítást vezetett be a kormány az összes EU-s pályázatnál

Portfolio
Egy új linken végre elérhető vált a kormány hivatalos uniós pályázati oldalán az összes Operatív Program jelenleg hatályos idei éves pályázati menetrendje, azaz Éves Fejlesztési Kerete - derült ki egy minapi közleményből. Ez nagyon hasznos funkció, mert végre áttekinthetően, táblázatban láthatják az érdeklődök azt, hogy melyik pályázat jelent már meg, melyik mikorra várható, milyen keretösszeggel.

Az idei eddigi gyakorlat az volt, hogy az év elején közzétette a kormány az egyes Operatív Programok idei Éves Fejlesztési Keretét a Magyar Közlönyben táblázatos formában, majd a jellemzően negyedévente előforduló újabb ÉFK-kat a Közlönyben már csak kódszámokkal és egyéb, igen nehezen kibogozható jelzésekkel közölték. A legtöbb pályázó számára ez gyakorlatilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés