Előfizetői tartalom

Itt a lista! Ezek a beruházások kapták a legtöbb EU-s pénzt

Portfolio
A 2007-2013-as uniós ciklus zárásához közeledve a Portfolio elkészítette azt a listát, amely a tíz legnagyobb gazdaságfejlesztési (GOP) és közép-magyarországi (KMOP) EU-s projektet tartalmazza. Ezekre a beruházásokra közel 120 milliárd forint uniós támogatás ment el. Az adatbázisunk alapján elmondhatjuk, hogy a vizsgált időszakban Magyarországon a két Operatív Program tekintetében a legtöbb uniós támogatást a szegedi ELI lézerkutató központ kapta, hiszen közel 37 milliárd forintról beszélhetünk.

Aki eddig még nem tudta volna, az most megtudhatja, hogy mi volt a 10 legköltségesebb európai uniós fejlesztés Magyarországon a Gazdaságfejlesztés Operatív Program (GOP) és a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) terhére. A 20 projekt összköltsége 118,15 milliárd forint. Azt azért hozzá kell tennünk, hogy a hivatalos pályázati oldalon rengeteg olyan pályázat található...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés