Előfizetői tartalom

Kimerült a Pest megyei kapacitásbővítő EU-s hitel keretösszege

Portfolio
Mivel a beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladta a rendelkezésre álló 3,67 milliárd forintos keretet, ezért a hitelkérelmek befogadását ideiglenesen szüneteltetjük "Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében célú Hitelprogram" című (VEKOP-1.2.3-16 kódszámú) felhívás esetében - jelent meg a hír még szerdán a kormány hivatalos uniós pályázati oldalán.

A rövid közlemény egyúttal felhívta a figyelmet arra is, hogy elérhetővé vált a 2017. szeptember 1-től hatályos Európai Uniós forrásból finanszírozott önálló és kombinált hitelprogramok módosított Eljárási Rendje. Erről egyébként korábban mi is írtunk már külön nagyobb anyagot:Kapcsolódó cikkünk2017.07.28Régi számlára is el lehet már számolni EU-s pénzt

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés