Előfizetői tartalom

Ma kitették a 20 milliárdos vállalati K+F pályázatot!

Portfolio
Ma délután megjelent a kormány hivatalos pályázati oldalán az a 20 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázat, amelyet prototípusfejlesztésre és a forgalomba hozatalra lehet felhasználni. A "Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés" című (GINOP-2.1.7-15 kódszámú) felhívásra a támogatási kérelmeket 2015. december 15-től lehet majd benyújtani. Mivel a pályázatot még ma, a november elsején hatályba lépő új közbeszerzési törvény előtt tették közzé, ezért a Kbt. tervezett módosítása miatt erre még nem fog vonatkozni a 25 millió forintos korlát, ami felett már általános közbeszerzési kötelem érvényes az elnyert (jelen pályázatban 10-130 millió forint közötti) támogatásra.

Vállalati Növekedés 2015 Az új uniós gazdaságfejlesztési pályázatok tipikus buktatóiról, így a ma megjelent pályázatról is beszél jövő keddi előadásában az NGM szakértője a Vállalati Növekedés 2015 című konferencián. Jöjjön el és hallgassa meg élőben! További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés