Előfizetői tartalom

Mától kérhető az ingyenpénz hűtőre

MTI
|
Portfolio
Ma elindult a 600 millió forintos keretösszegű háztartási nagygépek csereprogramja, elsőként az észak-alföldi régióban élők nyújthatják be a támogatási igényeiket - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára hétfőn a sajtótájékoztatón. A lakosság vissza nem térítendő támogatást igényelhet hűtő- vagy fagyasztó készülékek, mosó- vagy mosó-szárítógépek cseréjére. A háztartási gépeket 25-45 ezer forinttal olcsóbban szerezhetik be a programban résztvevő üzletekben.

A 2014-ben elindított Otthon Melege Program eddig közel 130 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé, mintegy 23 milliárd forintnyi támogatással. Már korábban is volt lehetőség a háztartási nagygépek cseréjére, hiszen 2015-ben 2 milliárd forintos keretösszeg állt a pályázók rendelkezésére. A mostani 600 millió forintos támogatási keret szükség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés