Előfizetői tartalom

Még nem késtél le az állami ingyenpénzről, ha kazáncserén gondolkodsz

Portfolio
Az Otthon Melege Program hazai költségvetési forrásból meghirdetett fűtéskorszerűsítési alprogramjára elkülönített keretösszegből közel 1,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás még a lakosság rendelkezésére áll. A pályázat keretében a lakóépületekben illetve társasházi lakásokban található kazánok cseréje támogatható.

A 2014-ben elindított Otthon Melege Program eddig közel 120 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé mintegy 23 milliárd forintnyi támogatással.A fűtéskorszerűsítési alprogramAz alprogramra eddig több mint 4300 támogatási kérelmet nyújtottak be, a beérkező pályázatok feldolgozása folyamatos. A legtöbb pályázat a közép-dunántúli (közel 1300), az észak-alföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés