Előfizetői tartalom

Megjelent a lakossági hűtőgép pályázat is!

Portfolio
A vissza nem térítendő pályázati támogatás által lehetővé válik a magyarországi lakhellyel rendelkező nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek számára, hogy állami támogatással, csökkentett vételáron szerezzék be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a mára ígért és ki is írt újabb lakossági pályázati lehetőség kapcsán. Az előző, hétfőn kiírt kazáncserés pályázat feltételeiről részletesen is beszámoltunk:

Kapcsolódó cikkünk2014.09.23Kazánvásárlásra pályázol? - Mutatjuk a buktatókat!Az összefoglaló szerint a beruházások megvalósulásával - a hűtő- vagy fagyasztó-berendezés cserével - minimum 10 %-os energia- vagy 20 kg/év szén-dioxid-megtakarítást szükséges elérni. A vissza nem térítendő támogatás mértéke a háztartási nagygép vételárának 50%-a, de maximális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés