Előfizetői tartalom

Milliókat kapnak az önkormányzatok közétkeztetésre

Portfolio
Egy újabb vidékfejlesztési pályázat jelent meg közel 13 milliárd forintos keretösszeggel, mely a helyi piacok infrastrukturális fejlesztésére és a közétkeztetés javítására fókuszál. A kiírásra önkormányzatok, non-profit szervezetek és egyházi jogi személyek nyújthatják be kérelmüket. A pályázók maximum 50 millió forintot nyerhetnek fedett és fedetlen elárusítóhelyek, üzlethelyiségek felújítására, kialakítására. A pályázat lehetőséget biztosít még étkeztetéshez szükséges tálaló-, melegítő-, főzőkonyha, raktár, hűtőkamra fejlesztésére, kialakítására is maximum 20 millió forintig.

Uniós Források 2017 A pályázati dömpingről, annak hatásáról és a vidékfejlesztésről is szó lesz a Portfolio Uniós Források 2017 márciusi konferenciáján. Információ és jelentkezés A napokban jelent meg a "Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés