Előfizetői tartalom

Nyugi, időben szólnak a durván túligényelt EU-pályázatok felfüggesztéséről

Mától, azaz szombattól pályázóbarát irányba változtak az EU-s felhívások menetközbeni felfüggesztésének szabályai. Ennek lényege, hogy a cégek által durván túligényelt pályázatokat a benyújtási határidők előtt csak úgy lehet felfüggeszteni, ha ezt megelőzően 8 nappal szólnak róla. Eddig ez 3 nap volt, illetve a határidő előbbre hozásával is lehetett pályázói bizonytalanságot okozni. Bár már most is jelentősen túligényelték a legnépszerűbb uniós kapacitásbővítési pályázatot, de az új szabály alapján várhatóan nem fogják a február 28-i határnap előtt felfüggeszteni. Ez sok olyan céget nyugtathat, amely még most készíti elő a pályázatát.

Szóltak előre a tervezett változtatásrólA legutóbbi parlamenti projektmenedzseri fórumon már elhangzott, hogy pályázóbarát irányba változnak a felhívások menetközbeni felfüggesztési szabályai, ez pedig a pénteken közzétett, ma hatályba lépett jogszabály módosítással meg is történt. A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent ugyanis a 24/2017. (II. 3.) kormányrendelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés