Előfizetői tartalom

Öt EU-pályázatnál megszüntette az ügyészség a nyomozást

Portfolio
A 2011 óta EU-s pályázatoknál elindult ügyészségi nyomozásokból négy ügy jutott el vádemelésig, további ötnél pedig megszüntették a nyomozást- derült ki Polt Péter legfőbb ügyésznek a parlament oldalán megjelent válaszából. Ez után született, hogy Hadházy Ákos ellenzéki képviselő írásban fordult Polthoz, hogy a Magyarországon zajló büntető ügyek állásáról és számáról tájékoztatást kapjon.

Két hete kereste meg írásban Polt Péter legfőbb ügyészt Hadházy Ákos az ügyben, hogy megtudja: "Mely uniós programok kapcsán vizsgálódik végre az ügyészség? ". Tudomása szerint jelenleg 19 ügyben van folyamatban nyomozás, a nyomozás megszüntetésére 5, míg vádemelésre 4 esetben került sor. A legfőbb ügyész válaszában csak az utolsó két számot erősítette meg,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés