Előfizetői tartalom

Rengeteg EU-pénzt költhetünk nagyvárosaink felvirágoztatására

Portfolio
A gazdaság- és turizmusfejlesztést, a barnamezős területek rehabilitációját és a zöld városok kialakítását szolgálja az a négy új uniós pályázat, amely pénteken jelent meg és a megyei jogú városok önkormányzatainak, illetve az általuk vezetett konzorciumoknak szól. A négy pályázat összesen 60 milliárdos keretet tesz ki a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP), közülük a legnagyobb, közel 27 milliárdos összeg a "felvirágoztatást" szolgálja. Mivel a nyertes projekteknél a megvalósítás után 5 év a fenntartási időszak, így legalább 2021-ig érezhető lesz a nagyvárosok környezetének javulása - döntően az EU pénzéből.

Uniós Források 2016 A fő fejlesztéspolitikai prioritásokról és az uniós pályázati dömpingről részletesen lesz szó a Portfolio március 10-i Uniós Források 2016 című konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Széchenyi 2020 keretében megjelent felhívások"Társadalmi és környezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés