Előfizetői tartalom

Tízmilliárdos EU-pénzt kapnak az ipari parkok és az inkubátorházak

Portfolio
Két településfejlesztési pályázat jelent meg közel 17 milliárd forintos keretösszeggel. A felhívásokra megyei jogú városok önkormányzatai, helyi önkormányzatok, önkormányzatok tulajdonában lévő gazdasági társaságok önállóan, illetve konzorciumi formában is benyújthatják a kérelmeiket. A felhívások célja, hogy a vidéki régióban hozzájáruljon a piacképes vállalkozások számának bővüléséhez, illetve az önkormányzati tulajdonú ipari parkok fejlesztését támogatja. A projektek megvalósítás helyszíne a kevésbé fejlett régiók közigazgatási területei.

A két pályázat1. Inkubátorházak fejlesztése TOP-1.1.2-16 A pályázat célja, hogy az önkormányzati tulajdonú inkubátorházak infrastrukturális hátterének kiépítésével hozzájáruljon a minőségi vállalkozói adottságokra alapozott, piacképes, lehetőségorientált vállalkozások számának bővüléséhez. A rendelkezésre álló keretösszeg 8,416 milliárd forint. Helyi önkormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés