Előfizetői tartalom

Új céggel akar EU-pénzt nyerni? - Most itt a lehetőség!

Ha nincs teljes lezárt üzleti éve egy feldolgozóipari cégnek, akkor is kaphat 5-10 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást a közép-magyarországi régión kívüli kapacitásfejlesztéséhez - többek között ez derül ki a tegnap meghirdetett két új, kkv-knak szóló gazdaságfejlesztési pályázat közül a kisebb kiírásból. Jó hír ezeknek a kisebb, fiatal cégeknek, hogy biztosítékot sem kell nyújtaniuk, az pedig a kis és közepes cégeknek is kedvező, hogy akár a projektjük 70 százalékát is megkaphatják támogatásként, ha szabad vállalkozási zónához tartozó kisebb településeken fejlesztenek. A következő két év során várhatóan 1000-2000 nyertese lesz ennek a pályázatnak.

Egyszerre két, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programhoz (GINOP) tartozó pályázatot hirdetett meg tegnap a Nemzetgazdasági Minisztérium a hivatalos pályázati portálon. A nagyobb, 65 milliárd forintos keretösszegű kiírás (GINOP-1.2.1.-15) részletes szabályait ma déli cikkünkben már hosszabban bemutattuk, az alábbiakban a kisebb, 10+10 milliárd forintos keretösszegű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés