Előfizetői tartalom

Új vállalkozásba kezdenél? Megnyílt az EU-kassza

Portfolio
Megjelent a "Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása" pályázat, melynek a rendelkezésre álló keretösszege közel 14 milliárd forint. A mezőgazdasági termelők és magánszemélyek is maximum negyvenezer eurónak megfelelő támogatásra nyújthatják be kérelmeiket. Az elnyert támogatást ötéves kötelezettségvállalás mellett, két részletben kaphatják meg a nyertesek az üzleti tervben megfogalmazott célok megvalósítására.

Pályázatot írtak ki a nem mezőgazdasági tevékenységek indításának támogatására a Vidékfejlesztési program keretében. A most megjelent pályázattal együtt eddig a Vidékfejlesztési programban 36 pályázat jelent meg. A rendelkezésre álló mintegy 1300 milliárd forintos keretből eddig több mint 900 milliárd forintot hirdettek meg.A pályázat részleteiA rendelkezésre álló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés