Előfizetői tartalom

Hegyekben állnak a mentősök tabletjei a raktárban

Portfolio
Három év után az új főigazgató azt ígérte, hogy idén már szolgálatba állítják az uniós forrásból megvásárolt tableteket - írja a Népszabadság. Tavaly zajlott a próbaüzem Nógrád megyében, de az eredmények soha nem kerültek nyilvánosságra. A frissített tabletek tesztelése Bács-Kiskun megyében zajlik, majd a dél-alföldi régió kocsijai kapnak kézi számítógépeket.

A mentők ismét megkísérelik használatba venni három év után az "intelligens fedélzeti terminálokat". Az Európai Unió vállalati és mentésirányítási rendszerre ötmilliárdos uniós támogatást nyújtott. A projekt vállalásai között szerepelt, hogy a mentősök tartsák be a 15 perces kiérkezési időt, és szereljenek fel 740 db informatikai eszközt a mentőkbe. A mentésirányítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés