Előfizetői tartalom

Itt a lista: erre kérünk pénzt az EU-tól

Portfolio
A napokban megjelent kormányhatározatok alapján több száz milliárd forintot kér a kormány az EU-tól közlekedésfejlesztési nagyprojektekre - írja a napi.hu. Hazánk 22 fejlesztéshez közel nettó 300 milliárd forintos támogatást igényel. A projektek megvalósításának összköltsége meghaladja a bruttó 430 milliárd forintot. Többek között megvalósul a Liszt Ferenc repülőtérre vezető gyorsvasút, melyhez az EU 96 milliárdos támogatást ad. Közel 103 milliárdot kaphatunk a Budapest-Hatvan vasúti szakasz korszerűsítésére.

Uniós Források 2016 Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője nyitja meg a Portfolio március 10-i Uniós Források 2016 című konferenciáját, amelyen központi téma lesz a 2016-os fejlesztéspolitikai célrendszer, az új uniós pályázatok ütemezése és felvonultatjuk a tanácsadói-finanszírozási szolgáltatások palettáját is. További részletek: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés