Előfizetői tartalom

Juncker: újabb tervekkel állunk elő a következő hetekben

MTI
A brit kiválás esély Európának, mert rámutat arra, hogy mennyivel jobb az EU tagjának lenni, mint azon kívül - többek között ezt hangsúlyozta két osztrák lapban párhuzamosan megjelent interjúkban Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke ismét bírálta konkrét említés nélkül Magyarországot a menekültügyi terherviselésből való kibújás miatt és a kohéziós alapokon keresztüli következményekre is figyelmeztetett. Emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy az euró kibírta az elmúlt évek válságait, de a monetáris unió további erősítésére van még szükség és ezzel összefüggésben az elkövetkező hetekben vitairatot tesznek közzé "további forgatókönyvekkel és elképzelésekkel". Tegnap a finn pénzügyminiszter vetette fel az uniós támogatásokon keresztüli magyar retorziókat, illetve az Európai Parlamentnek is fontos esemény készülődik:

Kapcsolódó cikkünk2017.05.11Elvennék a finnek az EU-pénzünket - Kövér szerint problémamentesek a kapcsolataink2017.05.11Elkezdenék betölteni az atombombát Magyarország ellen BrüsszelbenNagy-Britannia uniós kiválása esély Európának, mivel a Brexit megmutatja majd, hogy "mennyivel vonzóbb az Európai Uniónk tagjának lenni" - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés