Előfizetői tartalom

Külföldi kiállításon vennél részt EU-pénzből? Itt a lehetőség!

Portfolio
Megjelent a Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenését támogató felhívás, melynek a keretösszege több mint 1 milliárd forint. A pályázat célja a vállalkozások nemzetközi versenyképességének javítása. A mikro-, kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók és szövetkezetek nyújthatják be a kérelmeiket. Kizárólag a Közép-magyarországi régióban megvalósuló projektek támogathatóak. Előleg igénylésére nincs mód ezen pályázat esetében.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című VEKOP-1.3.1-16 kódszámú felhívás. A konvergencia régióban tavaly májusában meghirdetett GINOP-1.3.1-15 "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című felhívást idén februárban felfüggesztették. A pályázati felhívás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés