Már te is láthatod az újításokat az EU-s pályázati felületen

2017. március 20. 09:49    
nyomtatás
 
Vasárnaptól a pályázói elektronikus rendszer több felületét érintő fejlesztés került bevezetésre, többek között a ritkán használt menüpontok mérete kisebb lett és a navigációs menüsáv színe megváltozott. A fejlesztések részleteiről már korábban Dányi Gábor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára beszámolt a Portfolionak:
2017.03.13 10:59 Forradalmi változásra készül a Miniszterelnökség az EU-pályázatok mögött

Dányi Gábor is részt vesz előadóként a Portfolio március 23-i Uniós Források konferencián, amelyen szó lesz többek között a pályázati meghirdetési dömping okairól és a kihívásokról is. További részletek:A hivatalos pályázati oldalon található közlemény szerint az uniós pályázatok benyújtását és kezelését támogató egységes pályázati e-ügyintézés felületen (EPTK) folyamatosak a módosítások és fejlesztések. A pályázói észrevételeket és igényeket figyelembe véve javítják a felület általános működését, illetve ügyfélbarát kezelhetőségét, használhatóságát.

A mostani fejlesztések


A célzott funkcióhasználat támogatására a rendszer kezdőoldalán az ikonok mérete módosult. A leggyakrabban használt menüpontok mérete nem változott, míg a ritkábban használt menüpontok mérete kisebb lett.

A felület optimálisabb áttekinthetősége érdekében a navigációs menüsáv színe megváltozott, valamint egyes funkciók elérése módosult a rendszer kezdőoldalán:
  • A "Segítség" menüpont áthelyezésre kerül a jobb felső sarokban lévő ikonokhoz. Megjelenítése: "Információs" ikon.
  • A "Támogatási kérelmeim" menüpont "Projektjeim" névre változik. A menüponton belül a "Támogatási kérelem száma" oszlop neve "Projekt száma" megnevezésre módosul.
  • A "Szerződéseim" menüpont eltávolításra kerül. A szerződések a "Projektjeim" menüpontból érhetőek el az adott projekt kiválasztását követően.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium