Előfizetői tartalom

Megkeseríti az életed az ügyintézés? Itt a világhírű magyar szoftver

Portfolio
A magyar világsikerű Loca Credibilia nevű szoftver megoldást kínál, a mindannyiunk életét megkeserítő állandó ügyintézésre, a folyamatos sorban állásra, iratfénymásolásra és a hitelesésre. Az Intersoft-Hungary Kft. fejlesztette ki a szoftvert, mely segítségével a dokumentumok hitelesítése és a hiteles másolatok készítése is sokkal egyszerűbbé, gyorsabbá válhat. A magyar cég Horizont 2020 program keretében 50 000 euró (közel 16 millió forint) közvetlen brüsszeli támogatásban részesült.

A megoldandó problémaSokszor halljuk azt, hogy ha egy új munkahelyre érkezünk, vagy ha okmányirodába vagy bankfiókba érkezünk, hogy vigyük be a személyes dokumentumaink fénymásolatát. Ilyenkor egyből az fut át az agyunkon, hogy hol vannak a papírok, minden megvan-e otthon és hogy rá merjük-e bízni egy ügyintézőre vagy cégre a személyes adatainkat, dokumentumainkat - olvashatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés