Előfizetői tartalom

Óriási az érdeklődés a Modern vállalkozások programjára

Portfolio
A tervezett 3000 helyett 9679 magyar mikro-, kis- és középvállalkozás csatlakozott a digitális helyzetük és versenyképességük javítása érdekében indult, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében megvalósuló Modern vállalkozások programjához. A nagy érdeklődésre való tekintettel a tervek szerint júniusban folytatódhat a program.

A mintegy 2 milliárd forintos uniós támogatásból megvalósuló Modern vállalkozások programja 2016 tavaszán indult, az MKIK 1,75 milliárd forintot kapott a program megvalósítására. A konzorciumi partner Informatika a Társadalomért Egyesület 218 millió forintot, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség pedig 32 millió forintot. A Modern Vállalkozások program célja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés