Előfizetői tartalom

Szabadkáig hosszabbítaná meg a kormány tram-train vonalát

MTI
|
Portfolio
A Modern városok program keretében Orbán Viktor, miniszterelnök és Almási István, Hódmezővásárhely polgármestere ma írta alá az utolsó keretmegállapodást. Így összesen 3400 milliárd forint értékben kötöttek megállapodást 23 várossal - mondta a miniszterelnök pénteken Hódmezővásárhelyen. A kormány támogatja a tram-train építését, de ésszerű áron kell megvalósítani, és ha lehetséges a vonalat meg kell hosszabbítani Szabadkáig.

Összesen 23 megyei jogú várossal kötött megállapodást a kormány a Modern Városok Program keretében, ebből a mai hódmezővásárhelyi találkozó volt az utolsó. A többi megállapodásról és a programról korábbi cikkeinkben számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2017.04.28Győrnek több mint 60 milliárdot ígért Orbán2017.01.30Szeged lehet az első elektromos közlekedésű város2017.03.21Salgótarjánnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés