Előfizetői tartalom

Új magyar honlap segíti az EU-s környezetvédelmi pályázatokon indulókat

Portfolio
Új információs weblap támogatja az Európai Bizottság kifejezetten környezetvédelemre, természetvédelemre és a biológiai sokféleség megőrzésére biztosított pénzügyi eszközét, a LIFE programot - jelentette be egy keddi szakmai rendezvényen Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.

A kormany.hu oldalon megjelent összefoglaló szerint a naprakész információk könnyű elérhetőségét biztosító LIFE információs honlap a http://www.lifepalyazatok.eu címen érhető el, a magyarországi projekt összköltségvetése mintegy 1 145 665 euró, amelyből az Európai Bizottság által biztosított támogatási összeg 992 279 euró, azaz közel 87%-os a támogatási intenzitás....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés